Wil je een stijltang kopen voor mooie krullen maar weet je niet precies wat je nodig hebt? Of ben je bang dat je je haar beschadigd en twijfel je eigenlijk of je wel een stijltang nodig hebt? Misschien kan je het zelf beter zonder? Lees verder om te kijken wat jij nodig hebt.

KRULLEN MET STIJLTANG

Je kent het wel, van die vrouwen in reclames met fantastisch krullend haar. Dat wil jij natuurlijk ook. Maar hoe krijg je nou die fantastische krullen in je haar. Je kan dan natuurlijk een stijltang en een krultang kopen, maar waarom zou je al dat extra geld uit geven? 

Lees onze grote guide: Beste stijltang

ZEERGEWILD.NL

Je haar krullen met een stijltang dat kan natuurlijk ook gewoon. Doe dit de eerste paar keer met een koude tang zodat je de bewegingen goed kent. Volg het onderstaande om goede, mooie krullen te maken in je haar. 

Start halverwege je haar, sluit de tang en draai deze een halve draai. Nu heb je een u-vorm met je haar en de tang. Houd de tang gedraaid en laat hem langzaam naar het uiteinde van je haar glijden. Hoe sneller je naar onder glijdt, des te kleiner en minder zichtbaar de krul is. Als je grote, zachte golven wilt beweeg dan langzamer met de stijltang.

HAAR STIJLEN ZONDER STIJLTANG

Kan je je haar ook stijlen zonder tang? Ja dat kan, het kost wel wat moeite. Ten eerste ligt het er natuurlijk ook aan hoe krullend je haar is. Bij sommige haarstijlen krijg je je haar niet stijl zonder tang of chemicaliën. 

Toch proberen? Je kan de volgende tips proberen

De Beste Stijltang Test en Review

WAT IS EEN GOEDE STIJLTANG?

Ben je op zoek naar een nieuwe stijltang en wil je weten welke het beste zijn? Heb je een keramische coating nodig? Helpt titanium nou of niet? Wat zijn negatieve ionen? Er zijn ontzettend veel verschillende stijltangen. En nog veel meer marketing termen. Dus wat voor soort stijltang heb je nou echt nodig? 

Je hebt verschillende coatings en platen. Het beste zijn stijltangen met volledige keramische of titanium platen. 

Sommige stijltangen hebben een keramische coating. Deze is prima als je deze niet zo vaak gebruikt. Gebruik je een stijltang vaker dan verslijt deze vrij snel. Kies dus een stijltang met keramische of titanium platen. Deze kosten wel wat meer maar zijn het beste voor dagelijks gebruik. Deze verspreiden de warmte gelijkmatig over je haar. Ook zal je haar minder lijden en er gezond uit zien met een goede kwaliteit stijltang. 

Het verschil tussen keramische platen en titanium platen is dat keramische platen beter zijn voor dun en fijn haar, terwijl titanium beter is voor haar dat dikker en stugger is. Kijk dus goed wat het beste is voor jouw haartype want niet iedere stijltang gaat samen met ieder haartype. 

Abonneren op onze nieuwsbrief loont!

Mis geen kortingen en simcoupons die nergens anders te vinden zijn. Met de hand geplukt.

🏆 KRULLEN MET STIJLTANG

Je haar krullen met een stijltang dat kan natuurlijk ook gewoon. Doe dit de eerste paar keer met een koude tang zodat...

🔍 HAAR STIJLEN ZONDER STIJLTANG

Toch proberen? Je kan de volgende tips proberen...

🤔 WAT IS EEN GOEDE STIJLTANG?

Er zijn ontzettend veel verschillende stijltangen. En nog veel meer marketing termen. Dus wat voor soort stijltang heb je nou echt...