Stoomreinigers zijn ontzettend handige apparaten die het schoonmaken niet alleen veel makkelijker maken. Het maakt het zelfs nog leuker ook. Je kan je bank ermee schoonmaken, tapijten of vloerbedekking en ook nog eens harde vloeren.

BANK REINIGEN MET STOOMREINIGER

Een stoomreiniger zorgt ervoor dat vuil los geweekt wordt en verwijdert het met een zeer hoge temperatuur stoom. Doordat deze zo hoog is pakt het ook schimmels en bacteriën aan. Hierdoor is een stoomreiniger ideaal voor uw stoffen bank met gegarandeerd goede resultaten. 

Heeft uw kind net chocolade pasta op de bank gemorst? En heeft u nu een grote bruine plek op de bank? Geen zorgen want met een stoomreiniger is dit zo weer weg. Maak de bank eerst grondig stof vrij met een stofzuiger. Dit zorgt ervoor dat de stoomreiniger beter werkt. Is het een hardnekkige vlek zoals chocolade of rode wijn, dan helpt het om de plek voor te behandelen met een vlekken verwijderaar. 

U kunt nu uw bank schoonmaken. Zorg er wel voor dat het juiste hulpstuk gemonteerd is. Bij banken gemaakt van elke stof en andere voorwerpen die van stof zijn helpt het hulpstuk dat er uitziet als een stofzuiger mond het beste. 

Lees onze grote guide: Beste stoomreiniger

ZEERGEWILD.NL

Ga niet vaker dan 2-3 keer over de vlek met de reiniger, anders wordt de plek te nat. Laat de vlek drogen en als het goed is, is uw bank weer als nieuw.

TAPIJT REINIGEN MET STOOMREINIGER

Net als bij een bank is een stoomreiniger ideaal om het tapijt weer mooi schoon te maken. Hoewel stofzuigen vaak veel vuil en stof verwijdert zal er altijd iets achterblijven. Ook kunnen met de tijd vlekken ontstaan in uw vloerkleden. 

Het is daarom aan te raden om een keer per jaar het tapijt te reinigen met een stoomreiniger om hardnekkige vlekken te verwijderen. Stofzuig het tapijt wel eerst goed om al het grove vuil eruit te krijgen. 

U kunt nu aan de slag met de stoomreiniger. Voeg water en reinigingsmiddel voor tapijten toe, dit geeft een beter resultaat. Reinig het tapijt in banen en begin achter in de kamer. U mag niet meer lopen over het tapijt tot het tapijt goed droog is. 

Beste Stoomreiniger Test

Heeft u last van echt hardnekkige vlekken in uw tapijt die er zelfs na meerdere keren niet uitgaan? Dan kunt er voor kiezen om het tapijt te laten reinigen met een sproei extractie methode. Dit is natuurlijk wel een zeer kostbare oplossing.

NATUURSTENEN VLOER REINIGEN MET STOOMREINIGER

Natuurstenen vloeren zien er ontzettend mooi, en vooral luxe uit in uw huis. Maar het is wel zo dat natuurstenen vloeren poreus zijn. Dit betekent dat de minuscule gaatjes die in de vloer zitten met de tijd opvullen met vuil. 

Dit vuil kan zelfs de kleur van uw vloer veranderen. Een stoomreiniger is ideaal voor uw natuurstenen vloer. U kunt deze meerdere keren per jaar reinigen met een stoomreiniger. Doe dit wel zonder chemicaliën want die kunnen de vloer aantasten. Het stoom van de reiniger moet voldoende zijn om zelfs het meest hardnekkige vuil los te krijgen. U kunt de stoomreiniger heen en weer bewegen over de vloer, voor het beste resultaat kunt u een microvezel doekje om het uiteinde van de reiniger doen om het vuil te absorberen. 

Voor het beste resultaat en bij de meest hardnekkige vlekken kunt ervoor kiezen om de vloer in te weken met heet water voordat u aan de slag gaat. Op deze manier kan het vuil ietwat los weken. 

Abonneren op onze nieuwsbrief loont!

Mis geen kortingen en simcoupons die nergens anders te vinden zijn. Met de hand geplukt.

🏆 BANK REINIGEN MET STOOMREINIGER

Hierdoor is een stoomreiniger ideaal voor uw stoffen bank met gegarandeerd goede resultaten...

🔍 TAPIJT REINIGEN MET STOOMREINIGER

Het is daarom aan te raden om een keer per jaar het tapijt te reinigen met een stoomreiniger om hardnekkige vlekken te verwijderen...

🤔 NATUURSTENEN VLOER REINIGEN MET STOOMREINIGER

Dit vuil kan zelfs de kleur van uw vloer veranderen. Een stoomreiniger is ideaal voor uw...