Een lekker kopje koffie naar eigen smaak en inzicht kunnen maken wordt steeds populairder. De Saeco koffiemachine geeft deze optie en is ook nog eens snel en eenvoudig in gebruik.

HOE KAN IK MIJN SAECO KOFFIEMACHINE RESETTEN?

Ben je in het bezit van een Saeco koffiemachine en wil je hem terugzetten naar de standaardinstellingen of ben je de tweede eigenaar geworden van een Saeco koffiemachine en wil je hem resetten zodat je je eigen favoriete instellingen vervolgens kunt opslaan? Het is mogelijk om dat zelf te doen. De meest gangbare manier om de Saeco koffiemachine te resetten gaat als volgt:

  1. Zet de machine aan zodat hij klaar voor gebruik is.
  2. Druk op de menu knop en vervolgens op de OK-toets om door de lijst te bladeren. Blader totdat je het woord RESET tegenkomt. 
  3. Selecteer deze functietoets door op OK te drukken. 
  4. Zodra de wijziging is doorgevoerd zal er OK in het beeld verschijnen.
  5. Druk na de OK op de ESC toets om uit het menu te gaan. 

Lees onze grote guide: Beste koffiemachine

ZEERGEWILD.NL

Na het doorlopen van deze stappen kun je je eigen favoriete instellingen invoeren en is de machine klaar voor gebruik. 

WAT DOE IK ALS MIJN SAECO KOFFIEMACHINE EEN STORING AANGEEFT?

Helaas bestaan er nog geen perfecte machines op de markt en kan het gebeuren dat je Saeco koffiemachine een storing aangeeft. Dat is heel vervelend, vooral als je niet weet wat je moet doen. Je zou kunnen proberen om de koffiemachine met behulp van bovenstaande stappen te resetten. Heeft dat niet het gewenste resultaat, dan zijn er andere opties om de storing op te lossen. 

Zodra er een storing optreed verschijnt er een rood display met daarin een codenummer vermeld. Aan de hand van de codenummers kun je bepalen wat de foutcode inhoudt en hoe je dit op kunt lossen. Gebruik daarvoor je handleiding of zoek via het internet wat de codes betekenen. Verschijnt er een code die niet bekend is, dan is er meer aan de hand en zal de machine waarschijnlijk een reparatie moeten ondergaan. Neem hiervoor contact op met de klantenservice.

HOE ONTKALK IK DE SAECO KOFFIEMACHINE?

Om lang plezier van je Saeco koffiemachine te hebben is het verstandig om deze regelmatig te ontkalken. Elke model van Saeco geeft aan wanneer dit moet gebeuren. Maar hoe doe je dit? De meest gangbare methode is de volgende:

Voor het ontkalken is het belangrijk dat je het juiste ontkalkingsmiddel gebruikt en geen azijn, citroensap of andere schoonmaakmiddelen. Er is een Saeco-ontkalker speciaal geschikt voor dit soort machines

Abonneren op onze nieuwsbrief loont!

Mis geen kortingen en simcoupons die nergens anders te vinden zijn. Met de hand geplukt.

🏆 SAECO KOFFIEMACHINE RESETTEN

Saeco koffiemachine en wil je hem terugzetten naar de standaardinstellingen of ben je de tweede eigenaar geworden van een..

🔍 SAECO KOFFIEMACHINE STORING

Zodra er een storing optreed verschijnt er een rood display met daarin een codenummer vermeld. Aan de hand van de..

🤔 ONTKALKEN KOFFIEMACHINE

Elke model van Saeco geeft aan wanneer dit moet gebeuren. Maar hoe doe je dit? De meest gangbare methode is de volgende