Gaming headsets komen tegenwoordig in alle soorten en maten. Maar welke headset is nou het beste? Kan je het beste gewoon een goedkope headset kopen, of is de kwaliteit toch belangrijk? En welke headset werkt het beste met een PS4?

WELKE GAMING HEADSET IS HET BESTE VOOR DE PS4

Er zijn tegenwoordig honderden verschillende headsets beschikbaar voor elk platform. De meeste van deze headsets hebben ook nog eens een goede kwaliteit geluid. Maar naar welke aspecten moet je nou kijken als je een headset wilt kopen voor je PS4? 

Lees onze grote guide: Beste gaming headset

ZEERGEWILD.NL

Ten eerste zal je bij de PS4 echt naar de geluidskwaliteit moeten kijken. De gameontwikkelaars hebben ontzettend veel details gelegd in het geluid van games. En meestal merk je dit pas als je een goede koptelefoon op hebt. Het geluid van je tv is leuk, maar je mist ontzettend veel detail. 

Ook is de kwaliteit van het materiaal belangrijk. Ga je voor een mooi design maar is het wel van dun materiaal gemaakt dan gaat je koptelefoon natuurlijk minder lang mee. Een steviger design is voor gaming headsets echt heel belangrijk. Bij de PS4 heb je verschillende mogelijkheden om je headset aan te sluiten. Probeer vooral om een headset te vinden die Dual Connectivity heeft. Hiermee weet je zeker dat je altijd met je PS4 verbonden bent en mis je niets.

WAT IS DE BESTE GAMING HEADSET

De beste gaming headset vinden is niet al te moeilijk. Maar het ligt er natuurlijk wel aan wat je wilt hebben. Wat moet je nou allemaal in beschouwing nemen als je de beste gaming headset wilt hebben? 

Een draadloze gaming headset is natuurlijk veel makkelijker als je rond wilt lopen, of je wilt even iets pakken uit de keuken zonder dat je verbinding verliest met je team genoten. Maar deze zijn meestal wel een stuk zwaarder. Het is natuurlijk ook vervelend als je je headset constant aan de oplader moet hangen. 

Je moet ook goed kijken naar de maat van je oor schelpen. Gaat de headset helemaal over je oor of rust hij op de schelp. Het lijkt misschien geen probleem, maar na een aantal uur kan het toch vervelend zijn als deze niet goed zit. 

Beste Gaming Headset

Je wilt natuurlijk elk detail kunnen horen in elk spel, daarom is audio kwaliteit ontzettend belangrijk. De beste koptelefoons hebben tegenwoordig ontzettend veel kwaliteit. Ga je voor een goedkopere koptelefoon dan kan je verwachten dat de audio ook veel minder is. 

Verder is de manier van verbinden belangrijk als je voor draadloos gaat. Dual Connectivity is zeer belangrijk. Zorg dus dat je een headset hebt die zowel via bluetooth en wireless USB verbonden kan worden. 

GAME KOPTELEFOON MET MICROFOON

Er is niet vervelender dan dat je aan het gamen bent maar je kan iemand niet verstaan. Meestal ligt dit aan het feit dat iemand een slechte microfoon heeft.

Koop je nou een nieuwe gaming headset dan is de kwaliteit van de microfoon natuurlijk ook zeer belangrijk. Je wilt natuurlijk wel dat je teamgenoten je kunnen horen tijdens het spelen van een game. Een bedrade headset met microfoon is nog altijd het beste. Hiermee weet je zeker dat je geen audio verlies hebt door een slechte verbinding. 

Ook is het beter dan er een cover op je microfoon zit. Doordat de microfoon dicht tegen je mond en neus zit kan het zonder cover zo zijn dat je teamgenoten je kunnen horen ademen. Je wilt natuurlijk ook niet dat je iemand constant kunt horen ademen. 

Abonneren op onze nieuwsbrief loont!

Mis geen kortingen en simcoupons die nergens anders te vinden zijn. Met de hand geplukt.

🏆 WELKE GAMING HEADSET PS4?

Ten eerste zal je bij de PS4 echt naar de geluidskwaliteit moeten kijken. De gameontwikkelaars hebben ontzettend veel details gelegd in het geluid van games. En meestal merk je...

🔍 WAT IS DE BESTE GAMING HEADSET?

Een draadloze gaming headset is natuurlijk veel makkelijker als je rond wilt lopen, of je wilt even iets pakken uit de keuken zonder dat je verbinding verliest met je team genoten. Maar deze...

🤔 GAME KOPTELEFOON MET MICROFOON

Koop je nou een nieuwe gaming headset dan is de kwaliteit van de microfoon natuurlijk ook zeer belangrijk. Je wilt natuurlijk wel dat je teamgenoten je kunnen...