Het kiezen tussen een scheerapparaat of scheermesjes ligt voor mannen erg persoonlijk. Toch zijn er een aantal belangrijke voordelen wanneer je gebruikmaakt van een scheerappraat. Hier gaan we er dieper op in.

SCHEERAPPARAAT HANDBAGAGE

Allereerst mag je een scheerapparaat gewoon meenemen in je handbagage. Er wordt vaak gedacht dat de mesjes in het scheerapparaat verboden zijn, maar doordat deze goed in een behuizing zitten, zijn deze gewoon toegestaan. Het is namelijk niet mogelijk om een persoon met deze mesjes van uw scheerapparaat te verwonden. Dit in tegenstelling tot een scheermes. Deze is namelijk niet toegestaan in de handbagage, aangezien je hier iemand daadwerkelijk mee kunt verwonden.

Lees onze grote guide:

Beste scheerapparaat

ZEERGEWILD.NL

Neem je een scheerapparaat mee op reis, let er dan wel op dat je deze altijd uitzet. Wanneer je aankomt bij de luchthaven kan het raar zijn als blijkt dat er een zoemend geluid uit jouw handbagage komt. Ook kun je voor de zekerheid altijd je oplader meenemen, zodat je nooit met een lege accu voor de spiegel staat.

SCHEERAPPARAAT GEVOELIGE HUID

Scheren met een gevoelige huid is erg lastig. Het zorgt namelijk voor irritatie, rode bultjes en wellicht zelfs wondjes. Veel mannen hebben last van een gevoelige huid, waardoor het scheren een onprettige ervaring geeft. Je kunt een gevoelige huid vaak herkennen aan de volgende symptomen:

Het kan daarom aan te raden zijn om bij het kopen van een scheerapparaat rekening te houden met het soort scheerapparaat dat je koopt. Er zijn namelijk verschillende scheerapparaten verkrijgbaar die juist enorm geschikt zijn voor een gevoelige huid. Dit soort scheerapparaten glijden namelijk gemakkelijk over de huid, waardoor het minder irritatie veroorzaakt. Vaak wordt de irritatie namelijk veroorzaakt doordat er meermaals op een ruwe manier over hetzelfde stuk huid wordt gegaan. 

Beste Scheerapparaat Test

PHILIPS SCHEERAPPARAAT OPLADER

Bij de scheerapparaten van Philips zijn er verschillende manieren waarmee je deze kunt opladen. Sommige scheerapparaten gebruiken nog de ouderwetse stekker. Het voordeel hiervan is natuurlijk dat je nooit met een lege batterij zit. Een nadeel is wel dat je dus altijd een stopcontact nodig hebt om jezelf te kunnen scheren. 

Philips biedt echter ook scheerapparaten met een accu. Het grote voordeel hiervan is natuurlijk dat jij je altijd en overal kunt scheren, mits de accu natuurlijk opgeladen is. Het nadeel is echter dat je dus ook met een lege accu kunt komen te staan. Een ander nadeel is dat je meer mee moet nemen, aangezien je ook een oplader voor je scheerapparaat mee moet nemen. 

Ook Philips biedt verschillende scheerapparaten aan die speciaal gemaakt zijn om de gevoelige huid te ondersteunen. Hierdoor krijg je minder last van rode vlekjes, wondjes of huidirritatie. En natuurlijk kun je de scheerapparaten van Philips gewoon meenemen in je handbagage. 

Heb jij nou ook last van een gevoelige huid. Kijk hier dan wat je eraan kunt doen! 

Abonneren op onze nieuwsbrief loont!

Mis geen kortingen en simcoupons die nergens anders te vinden zijn. Met de hand geplukt.

🏆 SCHEERAPPARAAT HANDBAGAGE

Het is namelijk niet mogelijk om een persoon met deze mesjes van uw scheerapparaat te verwonden. Dit in tegenstelling tot een scheermes. Deze is namelijk niet toegestaan...

🔍 SCHEERAPPARAAT GEVOELIGE HUID

Veel mannen hebben last van een gevoelige huid, waardoor het scheren een onprettige ervaring geeft. Je kunt een gevoelige huid vaak herkennen...

🤔 PHILIPS SCHEERAPPARAAT OPLADER

Het voordeel hiervan is natuurlijk dat je nooit met een lege batterij zit. Een nadeel is wel dat je dus altijd een stopcontact nodig hebt om jezelf...