Bluetooth speakers geven je tegenwoordig meer en meer mogelijkheden voor het afspelen van muziek in en rondom je huis. Daarbij is de kwaliteit ook veel beter geworden. We kijken naar hoe je bluetooth speakers in kan zetten in je huis, voor een nog betere luister-ervaring.

BLUETOOTH SPEAKER KOPPELEN AAN GOOGLE HOME

Google home is natuurlijk een fantastische uitkomst om alles in je huis aan te sturen. Jammer genoeg is het geluid van de Home mini niet fantastisch. Maar wist je dat je ook je bluetooth speakers kan aansturen met Google Home? Vroeger moest dat nog door eerst Chromecast aan te schaffen. Nu niet meer, Google heeft de Home devices nu opgezet dat compatibele bluetooth home speakers koppelen super makkelijk is. 

Lees onze grote guide: Beste bluetooth speaker

ZEERGEWILD.NL

Je zet de speaker makkelijk op vanaf de Google Home App op je telefoon. Zet de bluetooth functie van de bluetooth speaker aan, open de home app en ga naar bluetooth devices, zoek je speaker en klik op pair. 

Ideaal want je kan nu Google vertellen waar je favoriete muziek afgespeeld moet worden. Je hoeft dus geen € 300 uit geven aan Google Home Max of specifieke Google home speakers om muziek af te spelen op een goede speaker.

BLUETOOTH SPEAKER VOOR IN DE DOUCHE

Stel je bent een echte muziek fan en je wilt overal van je muziek kunnen genieten, zelfs in de douche. Dan kan je je dure smartphone op het randje van het bad balanceren, je hebt dan wel een natte telefoon op een gegeven moment. 

Beste bluetooth speaker test

Is het dan niet beter om een speaker in de douche te zetten? Bluetooth speakers worden tegenwoordig speciaal voor de douche en ook waterdicht gemaakt dus deze zijn veilig voor gebruik. Je kan ze zelfs met zuignap op de muur vastzetten, dus ze zien er nog eens cool uit ook. 

Bluetooth speakers voor in de douche zijn er al voor een paar tientjes tot honderden euro’s. Je hebt zelfs de keuze voor Bluetooth speakers die werken met Google Home. Mocht je dus eenzaam zijn in de douche, dan kan je altijd met Google praten. 

BLUETOOTH SPEAKER VOOR BUITEN

Wie wil er nu niet lekker in de tuin zitten met muziek op de achtergrond. Of misschien plan je een feestje buiten maar heb je geen zin om je complete speaker set naar buiten te brengen? Bluetooth buiten speakers zijn dan zeker een uitkomst voor je. 

Volledig waterdichte bluetooth speakers zijn een goede optie, zeker als de speaker naast het zwembad komt te staan. Er zijn ook veel voorbeelden te vinden van spat waterdichte bluetooth speakers. Deze zal je niet in het zwembad kunnen gooien, maar zullen een fietstocht in de regen zeker overleven. 

Sommige buitenspeakers werken zelfs met voice-assistants zoals Alexa of Siri, mocht je dus vragen over het weer hebben tijdens de jaarlijkse picknick. Je kan het gewoon aan je speaker vragen. 

Je bluetooth speaker hoeft in principe niet veel te kosten, voor een paar tientjes heb al een redelijke speaker. Wil je echt goed geluid en een mogelijkheid voor slimme speakers en een smart assistent of je bluetooth speaker dan betaal je natuurlijk wel wat meer. En je kan de speaker natuurlijk gewoon binnen en buiten gebruiken.

Abonneren op onze nieuwsbrief loont!

Mis geen kortingen en simcoupons die nergens anders te vinden zijn. Met de hand geplukt.

πŸ† BLUETOOTH SPEAKER KOPPELEN AAN GOOGLE HOME

Jammer genoeg is het geluid van de Home mini niet fantastisch. Maar wist je dat je ook je..

πŸ” BLUETOOTH SPEAKER VOOR IN DE DOUCHE

Dan kan je je dure smartphone op het randje van het bad balanceren, je hebt dan..

πŸ€” BLUETOOTH SPEAKER VOOR BUITEN

Of misschien plan je een feestje buiten maar heb je geen zin om je complete speaker set naar..